iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Orthen-Links recht in het hart

Nieuwe woningen in Orthen-Links opgeleverd

17 mei 2018 10:50

Vandaag krijgen de huurders in Orthen-Links de sleutels van hun nieuwe woningen. Deze woningen vallen onder de tweede fase van de wijkvernieuwing van Orthen-Links. In deze fase  gaat het om 19 huurwoningen en 20 koopwoningen. De woningen zijn door van Wanrooij gebouwd, in opdracht van BrabantWonen.

De bouw startte in oktober 2017, direct na het opleveren van fase 1. In die fase zijn 25 eengezinswoningen voor de sociale verhuur en 34 koopwoningen gebouwd.

Fase 3

BrabantWonen start in januari 2019 met de derde fase van de wijkvernieuwing. Na het slopen van de huidige woningen, begint de bouw halverwege 2019. In de loop van 2020 worden er dan 44 huurwoningen en 14 koopwoningen opgeleverd.  

Nieuwe Orthen-Links

In totaal komen in het nieuwe Orthen-Links 233 woningen. In de nieuwe wijk worden voornamelijk eengezinswoningen teruggebouwd. In 2015 is Villa Orthen met 50 appartementen en 12 eengezinswoningen aan de Adelheidstraat opgeleverd. De opzet van het nieuwe Orthen-Links is ruimer en groener, maar de wijk behoudt het dorpse karakter. Ook krijgt Orthen-Links een nieuwe entree ter hoogte van het kruispunt met de Orthenseweg en de Hambakenweg. Deze nieuwe straat gaat de Van Wandelenstraat heten.
Een ogenblik geduld a.u.b.