iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Schoonmaakactie Past. Bloemstraat

Schoonmaakactie Pastoor Bloemstraat

07 mei 2018 14:00

“Ik denk dat ze de snoepzakken die ze zo krijgen niet op de grond gaan gooien”, aldus Rinie van Peufflik. Van Peufflik is lid van de bewonersgroep die eens in de zoveel tijd een schoonmaakactie voor kinderen organiseert in de Pastoor Bloemstraat.

Op woensdag 2 mei was het weer zover. Een aantal kinderen ging met knijpers, prikkers en emmers op pad om chipszakken, papier en plastic op te ruimen. Volgens Van Peufflik is de actie goed voor een schone wijk, voor de onderlinge contacten en om de jeugd bewust te maken van het belang van een schone buurt.

DTV was bij de actie aanwezig en maakte er een filmpje van.
Een ogenblik geduld a.u.b.