iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
BrabantWonen iedereen lekker wonen

Veiligheidswaarschuwing cv-ketels van Nefit

11 januari 2018 13:15

Nefit heeft afgelopen week via diverse media een veiligheidswaarschuwing uitgegeven over een bepaald type CV-ketel, de TopLine HR-ketel. Bij dit type kunnen vlammen ontstaan die mogelijk tot brand leiden.

We kunnen u geruststellen dat BrabantWonen dit type CV-ketel, op een enkeling na, niet gebruikt. Waar deze wel aanwezig is, is de brander al vervangen en kan deze CV-ketel geen gevaar opleveren. Voor de zekerheid hebben wij nog een extra controle laten doen om er zeker van te zijn dat er een veilige situatie is.
Een ogenblik geduld a.u.b.