iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Klankbordgroep 's-Hertogenbosch

Laat uw mening horen en word lid van de klankbordgroep

09 januari 2018 14:50

Huurders hebben vaak opmerkingen, ideeën en ervaringen die ze graag met ons willen delen. Dat kunnen onderwerpen zijn die betrekking hebben op ons beleid of onze diensten (organisatieniveau) op uw complex of buurt of op uw persoonlijke woonsituatie. Wij vinden het belangrijk dat u zaken met ons deelt. Daarvoor bestaan meerdere mogelijkheden.

Klankbordgroep voor beleid en diensten

Huurders van BrabantWonen die mee willen praten over het beleid en onze diensten van onze organisatie, kunnen lid worden van de klankbordgroep. Deze groep komt in principe viermaal per jaar bij elkaar om over een bepaald onderwerp te praten. Als er sprake is van specifieke onderwerpen die een verdere uitwerking vereisen, dan vormen leden van klankbordgroep een zogenaamde verdiepingsgroep. Tijdens één of enkele bijeenkomsten worden meningen, ideeën en ervaringen gedeeld en standpunten over het betreffende onderwerp vastgelegd.

Informatie Klankbordgroep

Als u meer informatie wilt over de klankbordgroep, u wilt vrijblijvend een keer aanwezig zijn bij een bijeenkomst of u heeft een onderwerp waarvan u vindt dat het in de klankbordgroep behandeld moet worden, neem dan contact op met een van onderstaande personen.

Huurders uit 's-Hertogenbosch en Oss kunnen contact opnemen met Wim Sterks of via telefoonnummer: 088 281 60 00.

Bewonerscommissie voor buurt of complex

Huurders van BrabantWonen die mee willen praten of anderszins een bijdrage willen leveren aan de leefbaarheid in hun complex of buurt kunnen lid worden van de bewonerscommissie die in het betreffende complex of de betreffende buurt actief is.

Rechtstreeks contact voor uw persoonlijke woonsituatie

Voor vragen of opmerkingen over uw persoonlijke woonsituatie, neemt u rechtstreeks contact op met BrabantWonen. Op onze contactpagina vindt u de telefoonnummers en een contactformulier die u kunt gebruiken om contact op te nemen.

Huurders Belangen Vereniging Oss (HBV)

Tot 1 januari 2018 kon u voor dit soort zaken ook terecht bij de Huurders Belangen Vereniging Oss (HBV). Deze vereniging is met ingang van genoemde datum opgeheven.
Een ogenblik geduld a.u.b.