iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Kerstfeest in Doormanstraat

Huurders brengen kerstsfeer in huis

21 december 2017 11:25

Enkele huurders van het appartementencomplex aan de Karel Doormanstraat in Oss hebben de kerstsfeer in de hal en het trapportaal gebracht. Jack Twigt, een van initiatiefnemers, geeft aan het erg belangrijk te vinden om op deze manier een bijdrage leveren aan de gezelligheid in het complex. 'We doen dit ieder jaar. En niet alleen met Kerst, maar ook met Pasen en andere gelegenheden passen we de hal aan bij het feest dat we op dat moment vieren. Bovendien is het ook goed voor de onderlinge contacten om dit samen te doen.'
Een ogenblik geduld a.u.b.