iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
logo op kleding van brabantwonen

Pas op voor ongewenst bezoek

13 december 2017 10:50

De afgelopen tijd krijgen wij meldingen binnen dat mensen aanbellen bij onze huurders en zich voordoen als leverancier of aannemer van BrabantWonen, terwijl ze dat niet zijn. Helaas wordt hiervan misbruik gemaakt om zo bij u binnen te komen of om op die manier (energie)contracten te verkopen.

Over het algemeen kondigen wij ons bezoek aan of maken we een afspraak. Soms komen we ook zonder afspraak aan de deur. Onze medewerkers dragen herkenbare kleding, met op de borst of op de mouw in rood het logo van BrabantWonen, zoals op de foto.

Bovendien hebben onze medewerkers altijd een legitimatiebewijs bij zich. Als wij gebruikmaken van leveranciers of aannemers dan zal dit altijd vooraf aangekondigd worden.

Wordt er bij u aangebeld en twijfelt u? Bel ons dan gerust. Op kantoor kunnen wij controleren of er inderdaad iemand van BrabantWonen bij u aan de deur is geweest.
Bent u toch slachtoffer geworden van deze praktijken doe dan aangifte bij de politie én informeer ons. Vraag dan naar de wijkbeheerder of huismeester.

Op www.politie.nl/themas/babbeltruc.html kunt u meer lezen over deze vorm van criminaliteit.
Een ogenblik geduld a.u.b.