iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
BrabantWonen ontvangt BEC2ZERO prijs 2017

BrabantWonen ontvangt BEC2Zero prijs 2017

12 oktober 2017 15:55

BrabantWonen heeft tijdens het jaarlijkse BEC-congres in de Brabanthallen de BEC2Zero-prijs in ontvangst genomen. Deze prijs wordt uitgereikt aan een Bossche organisatie die duurzaamheid in haar bedrijfsvoering tot uitdrukking doet komen en het afgelopen jaar de CO2 uitstoot drastisch verlaagt heeft.

Volgens BEC, de Bossche Energie Coalitie, heeft BrabantWonen de BEC2Zero-prijs gekregen, omdat zij het afgelopen jaar een drastische verlaging heeft laten zien door in de CO2 uitstoot 7% te reduceren op aardgas en zelfs 42% op benzine, diesel en LPG. Dit is bereikt door het wagenpark aan te passen en omdat BrabantWonen in 2016 is overgestapt op groene stroom voor haar kantoren in ’s-Hertogenbosch en Oss, maar ook voor het overige vastgoed zoals de appartementen- en zorgcomplexen. “Deze prijs bevestigt dat we op de goede weg zijn, maar we staan nog aan het begin. Het is een extra stimulans om hiermee verder te gaan en de samenwerking nog actiever op te zoeken met onze partners om zo nog grotere stappen te kunnen maken”, aldus Harrie Windmüller, bestuurder van BrabantWonen.

Bossche Energie Coalitie

In ’s-Hertogenbosch werken bedrijven en organisaties samen aan een duurzame energievoorziening onder de naam Bossche Energiecoalitie (BEC). Binnen BEC wordt kennis en ervaring gedeeld en gebruik gemaakt als een proeftuin voor duurzame innovaties. Meer informatie: www.bosscheenergiecoalitie.nl
Een ogenblik geduld a.u.b.