iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Ziekenhuisterrein Bernhoven Veghel

Projectontwikkelaar Zenzo MV Zuid BV neemt voormalig ziekenhuisterrein in Veghel over

14 september 2017 12:15

BrabantWonen is met projectontwikkelaar Zenzo MV Zuid BV tot een overeenkomst gekomen om het voormalige ziekenhuisterrein in Veghel aan Zenzo te verkopen. De keuze voor Zenzo is gevallen na een tender met vier partijen, waarbij niet alleen de prijs bij de keuze meespeelde, maar ook de maatschappelijke invulling van het gebied.

Zenzo MV Zuid BV is al ontwikkelaar van het terrein van het Klooster van de Franciscanessen, dat naast het voormalige ziekenhuisterrein ligt. Met de aankoop kan er nu een totaalplan gemaakt worden voor het hele gebied, waarbij het bestemmingsplan gehandhaafd blijft. Naast een zorgfunctie staan circa 100 woningen op het programma.
Een ogenblik geduld a.u.b.