iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
BrabantWonen iedereen lekker wonen

Ongewenst bezoek

11 september 2017 13:35

De afgelopen tijd krijgen wij meldingen binnen dat mensen zich voordoen als leverancier of aannemer van BrabantWonen en bij onze huurders aanbellen. Helaas wordt hiervan misbruik gemaakt om zo bij u binnen te kunnen komen.

BrabantWonen laat u altijd van tevoren en per brief weten dat er iemand namens BrabantWonen bij u langs komt. Ook vermelden wij dan waarom deze persoon bij u binnen moet zijn. Als u van tevoren niet geïnformeerd bent, hoeft u de persoon niet binnen te laten. Ook mag u altijd naar de legitimatiepas van onze medewerkers en van onze leveranciers vragen. Zij zijn verplicht deze bij zich te dragen en deze aan u te tonen als u daarnaar vraagt. Twijfelt u? Bel ons dan gerust.
Een ogenblik geduld a.u.b.