iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Brand in appartementencomplex Badeloch

Brand in appartementencomplex Badeloch

28 juni 2017 12:35

Gisteren is rond 16.20 uur een uitslaande brand uitgebroken in een woning in het appartementencomplex Badeloch aan de Eindhovenlaan. Politie en brandweer waren zeer snel ter plaatse, waardoor de brand snel onder controle was. Door de grote hoeveelheid hulpverleners is voorkomen dat er slachtoffers zijn gevallen.

Alle bewoners van 51 woningen werden geëvacueerd en zijn tijdelijk ondergebracht in het naastgelegen gebouw van Cello. Zij konden ’s avonds om 19 uur weer terug naar hun woning. Vier woningen zijn onbewoonbaar verklaard. De bewoners van deze woningen hebben de nacht ergens anders doorgebracht.
Een ogenblik geduld a.u.b.