iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Verhuuradvertentie Orthen-Links

Start verhuur Orthen-Links fase 1

02 juni 2017 16:00

Donderdag 15 juni start de verhuur van zes eengezinswoningen die in fase 1 in Orthen-Links gebouwd worden. Deze woningen resteren nog, nadat (oud) huurders als eerste uit de woningen van fase 1 en 2 konden kiezen, vanwege afspraken die gemaakt zijn in het kader van de herstructurering. Heeft u interesse om te huren in Orthen-Links? Vanaf 15 juni kunt u reageren via de website van WoonService. 

U heeft nu keuze uit twee woningtypen: 'Goeie Aard' en 'Vaste Stek'. Deze woningen komen rond de Orthensedonk te staan. Ze zijn zeer ruim met een oppervlakte van circa 115 m2, twee woonlagen, een zolderverdieping en een tuin. De zes woningen worden verhuurd voor een verhuurprijs van € 710,68. De oplevering van deze fase vindt plaats in oktober 2017.

Verhuurbrochure

Wilt u weten hoe de woningen eruit zien? Download de brochure of vraag deze bij ons op. Meer informatie over de vernieuwing van Orthen-Links vindt u op www.orthenlinks.nl.

Wilt u huren in Orthen-Links?

Om in aanmerking te komen, moet uw inkomen passend zijn volgens de huur/inkomentabel. Ook moet u ingeschreven staan bij WoonService. Als beide het geval is, kunt u reageren op de woning die vanaf 15 juni op de website van WoonService aangeboden wordt. De toewijzing van de woningen vindt plaats op basis van inschrijftijd. Later dit jaar komen de woningen van fase 2 in verhuur.
Een ogenblik geduld a.u.b.