iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Logo WoonService Regionaal

Digitaal urgentie aanvragen in 's-Hertogenbosch

21 april 2017 13:10

Zoekt u een woning in de regio 's-ertogenbosch en wilt u urgentie aanvragen? Vanaf nu kunt u dat digitaal doen via de website van WoonService. Makkelijk en snel! 

Wie kan urgentie aanvragen?

Bent u onverwacht in een acute noodsituatie beland? En zijn de omstandigheden zo ernstig dat u binnen drie maanden andere woonruimte moét hebben? Alleen dan kunt u in aanmerking komen voor urgentie. Bijvoorbeeld als u dakloos bent geworden en zelf geen oplossing kunt vinden of zich in een levensbedreigende situatie bevindt.

Hoe vraagt u urgentie aan?

Vanaf nu hoeft u het aanvraagformulier urgentie niet meer te downloaden of bij een woningcorporatie aan te vragen. Op www.woonservicedenbosch.nl > Hoe werkt het? > Hulp nodig? > Urgentie vindt u alle informatie over het aanvragen van urgentie. U kunt het aanvraagformulier direct online invullen, de vereiste persoonlijke documenten uploaden en met één druk op de knop naar de urgentiecommissie verzenden. De urgentiecommissie kan er vervolgens snel mee aan de slag. Daardoor weet u op korte termijn of u voor urgentie in aanmerking komt.

Geen internet of hulp nodig?

Wilt u meer informatie over urgentie en/of heeft u hulp nodig bij het (online) aanvragen van urgentie? Maak dan een afspraak bij BrabantWonen, Kleine Meierij, Mooiland of Zayaz. Een medewerker kan u vertellen of u eventueel in aanmerking komt voor urgentie, helpt u bij het online aanvragen van urgentie en het versturen van de noodzakelijke documenten naar de urgentiecommissie.

Vragen

Heeft u vragen over urgentie? Kom langs of neem contact met ons op.
Een ogenblik geduld a.u.b.