iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen

Verkoop van huurwoningen

BrabantWonen verkoopt een deel van zijn huurwoningen in Oss en ’s-Hertogenbosch. Met de opbrengsten hiervan wil BrabantWonen extra nieuwbouw financieren, zodat zijn vastgoed blijft voldoen aan de wensen van de moderne huurder.

De zittende huurders krijgen eerst hun woning te koop aangeboden. Zijn zij niet geïnteresseerd, dan wijzigt er niets en blijft de woning een huurwoning. Pas als de huurder verhuist en de woning leegkomt, is de woning te koop voor andere geïnteresseerden.

Op dit moment zijn er in zowel Oss als ’s-Hertogenbosch leegstaande huurwoningen in de verkoop. Alle woningen zijn bouwkundig in orde en zijn schoon, heel en veilig. Ze hebben een marktconforme prijs.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een huurwoning? Neem contact op met ERA vb&t Makelaars om meer te weten te komen. De makelaars kunnen u vertellen welke leegstaande woningen te koop staan. Telefoonnummer (073) 750 28 68.
Een ogenblik geduld a.u.b.