iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen

Koopgarantregeling

Voor veel mensen is het moeilijk om een woning te kopen. Bij verschillende nieuwbouwprojecten verkoopt BrabantWonen betaalbare woningen met Koopgarant. Met deze regeling geven wij korting op de aankoopprijs en verlagen we het risico vanwege de terugkoopgarantie. Zo zorgt BrabantWonen ervoor dat deze koopwoningen betaalbaar zijn én blijven.

Korting

Met Koopgarant ontvangt u een korting op de aankoopprijs van uw woning. Deze korting verschilt per project. U bent ondanks de korting wél volledig eigenaar van de woning. De korting heeft grote voordelen: het kan verschil maken waardoor u een woning net kunt kopen. Of u kunt dankzij de korting een grotere woning kopen. Koopgarant biedt u zo meer mogelijkheden op de koopmarkt.

Terugkoopgarantie

Op het moment dat u besluit de woning te verkopen, koopt BrabantWonen de woning altijd van u terug. U hoeft de woning dus niet op de vrije markt aan te bieden en u bent verzekerd van een snelle verkoop.
Een ogenblik geduld a.u.b.