Let op:
Gebruik de huurprijs - rekentool om te bepalen
tot welke huurprijs u mag reageren.

Ik heb dit gelezen, deze melding niet meer laten zien.
iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen

Toewijzen

Uiteraard bent u niet de enige die op de aangeboden woningen reageert. Om te bepalen wie uiteindelijk de woning krijgt aangeboden, gebruiken we uw woonduur als criterium. Daarnaast moet u voldoen aan de criteria zoals deze gelden voor passend toewijzen.

Wat is woonduur?

Onder woonduur verstaan we de periode die u op uw huidige adres woont. Het is hierbij niet van belang of u huurder of eigenaar bent van de woning. Ook maakt het niet uit of u in de gemeente Oss woont of ergens anders. De woningzoekende die op een woning reageert en aan de gestelde voorwaarden voldoet en vervolgens de langste woonduur heeft, krijgt de woning aangeboden.

Mag ik de woning ook weigeren?

Als u een woning krijgt aangeboden, bent u niet verplicht deze te accepteren. U kunt de woning eerst nog bezichtigen. Dit kunt u doen zodra BrabantWonen al uw gegevens heeft gecontroleerd. Pas daarna beslist u definitief of u de woning accepteert. Als u drie keer achter elkaar een aangeboden woning weigert, kunt u gedurende drie maanden niet reageren op het woningaanbod. Indien er sprake is van een openstaande vordering komt u niet in aanmerking voor een woning van BrabantWonen.

Vanaf 1 november gaan wij over naar inschrijftijd

Bovenstaande geldt tot en met 31 oktober 2018. Vanaf 1 november 2018 gaan we over naar inschrijftijd. Meer weten? Ga naar www.woningzoekenverandert.nl
Een ogenblik geduld a.u.b.