Let op:
Gebruik de huurprijs - rekentool om te bepalen
tot welke huurprijs u mag reageren.

Ik heb dit gelezen, deze melding niet meer laten zien.
iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen

Inschrijven Oss en omgeving

Om een woning te kunnen huren in Oss is het nodig dat u zich eerst inschrijft als woningzoekende via onze website. Dat geldt ook voor de woningen die BrabantWonen verhuurt in de omgeving van Oss, zoals bijvoorbeeld in Uden en Grave. Iedereen van 18 jaar of ouder met een geldige verblijfstitel (toestemming om in Nederland te verblijven) kan zich bij BrabantWonen gratis inschrijven als woningzoekende.

Dit kan in vijf stappen. Als u zich inschrijft via de website, ontvangt u direct een bevestiging van uw inschrijving per e-mail. Wanneer u een inschrijfformulier invult, ontvangt u na ongeveer een week een bevestiging per e-mail. De gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig om te kunnen reageren op het woningaanbod en bij verdere contacten met BrabantWonen. Uw inschrijving is geldig voor woningen van BrabantWonen.

Inschrijving verlengen

U ontvangt eenmaal per jaar een verzoek tot verlenging van uw inschrijving. Indien wij beschikken over uw e-mailadres krijgt u dit verzoek digitaal. Bij geen e-mailadres ontvangt u het via de reguliere post. Het is belangrijk dat u altijd reageert op ons verzoek. Indien wij geen reactie van u ontvangen gaan wij ervan uit dat u geen woning meer zoekt en vervalt uw inschrijving. U bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig doorgeven van wijzigingen in uw inschrijving.
Een ogenblik geduld a.u.b.