Let op:
Gebruik de huurprijs - rekentool om te bepalen
tot welke huurprijs u mag reageren.

Ik heb dit gelezen, deze melding niet meer laten zien.
iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen

Huren in Oss en omgeving

Bent u op zoek naar woonruimte in Oss? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. BrabantWonen bezit ongeveer 7.500 huurwoningen in alle typen en prijsklassen in de gemeente Oss. Daarnaast verhuren wij enkele woningen in de omgeving van Oss, zoals in Uden en Grave.

Om een woning te kunnen huren in Oss is het nodig dat u zich eerst registreert als woningzoekende. Dat geldt ook voor de woningen in Uden, Grave en andere locaties rondom Oss die BrabantWonen verhuurt. Iedereen van 18 jaar of ouder met een geldige verblijfstitel (toestemming om in Nederland te verblijven) kan zich bij BrabantWonen gratis inschrijven als woningzoekende.

Verhuurdersverklaring

Als u een woning van BrabantWonen krijgt aangeboden, kunnen wij u vragen om een verhuurdersverklaring in te vullen. Dit geldt alleen als u op dat moment ergens anders woonruimte huurt. Uw huidige verhuurder verklaart daarin of u eerder huurachterstand heeft gehad of overlast heeft veroorzaakt. 

Als u al huurder bent van BrabantWonen hoeft u geen verhuurdersverklaring in te leveren.
Een ogenblik geduld a.u.b.