iedereen lekker wonen Lekker Wonen voor Iedereen Lekker wonen voor iedereen Lekker wonen voor iedereen Lekker wonen voor iedereen

Huur betalen

Als u huurder bent van BrabantWonen betaalt u maandelijks een vast bedrag: de huur. U heeft de verplichting om de huur en het bedrag aan bijkomende kosten (zoals bijvoorbeeld de servicekosten) te betalen. De huur dient voor de vijfde van de maand waarover u huur verschuldigd bent op onze rekening te zijn bijgeschreven.

Hoe betaalt u de maandelijkse huur?

U kunt de huur op de volgende manieren betalen:

  • Automatische afschrijving: u geeft daarvoor één keer opdracht aan BrabantWonen.
  • Periodieke overschrijving.
  • Pinnen bij de vestiging Oss of vestiging `s-Hertogenbosch.
  • Ons bankrekeningnummer is: NL58RABO0140400885.

Wat als u de huur niet op tijd kunt betalen?

Als u om welke reden dan ook niet op tijd uw huur kunt betalen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Soms is het mogelijk om een betalingsregeling af te spreken. Wat u kunt afspreken hangt af van uw situatie en het bedrag wat u aan ons moet betalen. Ons uitgangspunt is dat de achterstand in een half jaar is betaald. U kunt maximaal één keer per jaar een betalingsregeling met ons afspreken. Er is geen betalingsregeling mogelijk binnen een jaar nadat u een vordering bij de deurwaarder heeft gehad. We geven u graag advies waar u hulp kunt krijgen als u financiële problemen en/of schulden heeft. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u contact opnemen met de afdeling Huurincasso.
Een ogenblik geduld a.u.b.