iedereen lekker wonen Lekker Wonen voor Iedereen Lekker wonen voor iedereen Lekker wonen voor iedereen Lekker wonen voor iedereen

Budgetcoach

In sommige gevallen ligt de oplossing voor betalingsproblemen bij budgetondersteuning. Hierbij leert u inkomsten en uitgaven in evenwicht te brengen en te houden. De budgetcoach geeft de huurder handvatten waarmee ze zelf weer verder kunnen. U maakt vrijwillig gebruik van de diensten van een budgetcoach, onderneemt zelf acties en blijft zelf verantwoordelijk voor uw eigen financiën.

Oss

Heeft u (tijdelijk) problemen om uw huur te betalen, neem dan contact op met Petra de Gooyert. Zij is budgetcoach en behandelt uw vragen in vertrouwen. U kunt Petra ook bereiken via onderstaand contactformulier.

's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch wordt deze budgetondersteuning gegeven door twee medewerkers van Juvans. Als u moeite heeft met uw financiën en het overzicht kwijt bent, dan kunnen zij u verder helpen. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling Incasso of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Velden met een * zijn verplichtEen ogenblik geduld a.u.b.