iedereen lekker wonen Lekker Wonen voor Iedereen Lekker wonen voor iedereen Lekker wonen voor iedereen Lekker wonen voor iedereen

Klantportaal Mijn BrabantWonen

Via de website van BrabantWonen kunt u gebruik maken van het digitale klantportaal. Hier kunt u zelf wijzigingen in uw gegevens doorgeven aan BrabantWonen. Denk daarbij aan het wijzigen van een rekeningnummer, of de manier waarop u uw huur aan BrabantWonen betaalt, of het aanmelden van een medehuurder.

Door het klantportaal te gebruiken hoeft u niet meer te bellen, te mailen of langs te komen bij BrabantWonen als u iets wilt veranderen of iets wilt regelen - u kunt dit eenvoudig online doen. Ook vindt u op het klantportaal alle brieven en e-mails tussen u en ons terug.

Inloggen

Als u voor het eerst naar het klantportaal gaat, moet u inloggen om uw gegevens te kunnen bekijken en te kunnen veranderen. U doet dat met de gegevens die u heeft gekregen in een brief over het klantportaal.

U vindt de link naar het klantportaal rechtsboven op deze pagina. Vul vervolgens daar uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Heeft u hulp nodig bij het inloggen? Neem dan contact op met BrabantWonen, wij helpen u graag.
Een ogenblik geduld a.u.b.