Buurtcultuurfonds BrabantWonen Lekker Wonen voor Iedereen

Buurtfonds

BrabantWonen heeft een Buurtfonds. Vanuit dit fonds kunt u in uw wijk of appartementencomplex projecten starten die contacten met uw buren vernieuwen of versterken. Door samen een project op het gebied van kunst, cultuur, duurzaamheid of sport te bedenken en uit te voeren, ontstaan er vaak mooie ontmoetingen. Uiteraard kunt u dat niet altijd alleen en hebt u soms de hulp nodig van een kunstenaar of een begeleider. Geen probleem. Samen gaan we op zoek naar de gewenste ondersteuning en die betalen we uit het buurtfonds.

Door samen een project op het gebied van kunst, cultuur, duurzaamheid of sport te bedenken en uit te voeren, ontstaan er vaak mooie ontmoetingen. Uiteraard kunt u dat niet altijd alleen en hebt u soms de hulp nodig van een kunstenaar of een begeleider. Geen probleem. Samen gaan we op zoek naar de gewenste ondersteuning en die betalen we uit het buurtfonds.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen moet het project aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • het project wordt bedacht en uitgevoerd door overwegend bewoners van BrabantWonen;
  • bewoners bedenken samen wat ze willen en zorgen, onder begeleiding van een professional, voor de uitvoering;
  • het project ligt op het gebied van kunst, cultuur, duurzaamheid of sport;
  • het project draagt bij aan de leefbaarheid van de wijk of het appartementencomplex.

Aanvraag

Heeft u plannen voor een buurtfondsproject, vul dan het formulier in op de pagina van ons Buurtfonds.

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden van het Buurtfonds? Neem dan contact op met Wim Sterks. Hij is te bereiken via telefoonnummer 088 281 61 01 of via w.sterks@brabantwonen.nl.
Een ogenblik geduld a.u.b.