iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen Wijkbeheerder Ad van Workum

Bewonerscommissies

In Oss en `s-Hertogenbosch zijn in totaal ruim 90 bewonerscommissies actief. Bewoners nemen op deze manier gezamenlijk initiatieven om hun eigen woonomgeving aantrekkelijk te maken. Zo maken ze met elkaar afspraken over bijvoorbeeld het gebruik van gezamenlijke openbare ruimten of ze organiseren allerlei buurtactiviteiten. BrabantWonen voert jaarlijks overleg met alle commissies en we ondersteunen de bewoners daar waar nodig.

Wilt u toetreden tot een bewonerscommissie?

In het overzicht kunt u zien of in uw wijk of complex een bewonerscommissie actief is. Heeft u interesse om toe te treden tot een bewonerscommissie? Neem dan contact op met de afdeling Sociaal Beheer van de locatie Oss of ‘s-Hertogenbosch. Daar kunt u ook terecht als u wilt weten wie de contactpersonen zijn in uw wijk of complex.

Wilt u zelf een bewonerscommissie oprichten?

Wilt u zelf een bewonerscommissie oprichten? En wilt u meer informatie over hoe u dat het beste kunt organiseren? Neem dan contact op met de afdeling Sociaal Beheer van de locatie Oss of  ’s-Hertogenbosch.
Een ogenblik geduld a.u.b.