Alleen samen krijgen we corona onder controle
nieuwsoverzicht 18/01/2022

Coronamaatregelen

Onze kantoren zijn geopend op afspraak. We proberen zoveel mogelijk zaken te regelen via e-mail, telefoon of bijvoorbeeld WhatsApp. Lukt dit niet, dan is de afspraak altijd op veilige afstand.

Coronamaatregelen

Afspraak op veilige afstand

  • Als de afspraak bij ons op kantoor is, dan vragen wij u 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen.
  • Als wij bij u thuis komen dan vragen wij u zich te houden aan onze richtlijnen voor huisbezoek. Daarnaast draagt onze medewerker een mondkapje en zal ook aan u vragen een mondkapje te dragen.

We pakken alle reparatieverzoeken weer op

  • Dringende reparatieverzoeken pakken we als eerste op.
  • Heeft u de afgelopen weken een reparatieverzoek ingediend? Dan hoeft u zelf niets te doen. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Het kan zijn dat u iets langer moet wachten dan dat u van ons gewend bent. Er liggen nog veel reparatieverzoeken die we moeten oppakken.
  • Als één van onze medewerkers de reparatie komt doen, dan moet u zich houden aan onze richtlijnen voor contactloos repareren. Daarnaast draagt onze medewerker een mondkapje en zal ook aan u vragen een mondkapje te dragen.
  • U kunt tijdelijk geen afspraken inplannen via het klantportaal.

Wij volgen de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Als u of een medebewoner in isolatie zit, óf in quarantaine óf verkouden is, óf koorts heeft en/of hoest, geef dit dan aan ons door. Wij plannen uw reparatie of de afspraak dan op een later moment.

Gaat u verhuizen?

De inspecties van uw woning gaan door. Dat gaat zo.

Woningruil

We nemen tijdelijk geen nieuwe verzoeken voor woningruil in behandeling. Lopende woningruilverzoeken handelen we af.

Geldproblemen? Neem meteen contact op!

De coronamaatregelen hebben misschien gevolgen voor uw inkomen. Wij houden daar rekening mee. Komt u in de problemen en denkt u dat u uw huur straks niet kunt betalen? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Hier vindt u informatie over wat u moet doen als u geldproblemen heeft.

Heeft u vragen?

Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.

Lees welke coronamaatregelen BrabantWonen neemt

  • Delen