natuurlijk samen
nieuwsoverzicht 28/06/2021

Coronamaatregelen

BrabantWonen

Onze kantoren zijn geopend op afspraak

U bent welkom bij ons op kantoor. Onze kantoren zijn geopend op afspraak. We regelen ook veel zaken op afstand, via e-mail, de telefoon of bijvoorbeeld WhatsApp. Wilt u een afspraak bij ons op kantoor maken, neem dan eerst contact met ons op via het contactformulier, per e-mail en per telefoon. Veel van onze medewerkers werken deels vanuit huis, daarom kunt u niet ter plekke een afspraak maken.

Als u een afspraak bij ons op kantoor heeft, dan belt u met de medewerker met wie u een afspraak heeft. Hij of zij zal dan de deur voor u open doen. Op onze kantoren gelden voor iedereen de RIVM richtlijnen. Wij vragen u uw handen te desinfecteren en 1,5 meter afstand te houden.

Heeft u een afspraak, maar bent u verkouden, hoest of heeft u koorts? Dan mag u niet binnenkomen en moet u de afspraak verzetten.

Alle reparaties kunnen ingediend worden

  • De richtlijnen van het RIVM blijven altijd van kracht. Als u of een medebewoner behoort tot de risicogroep, óf verkouden is, óf koorts heeft en/of hoest, geef dit dan aan ons door. Wij plannen uw reparatie dan op een later moment. Op het moment dat één van onze medewerkers de reparatie komt verrichten, moet u zich houden aan onze richtlijnen voor contactloos repareren.

Gaat u verhuizen?

  • De inspecties van uw woning gaan door, maar op een andere manier. Het gaat zo.

Geldproblemen? Neem meteen contact op!

De coronamaatregelen hebben misschien gevolgen voor uw inkomen. BrabantWonen houdt daar rekening mee. Als u in de problemen komt en u denkt dat u uw huur straks niet kunt betalen, aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Hier vindt u informatie over wat u moet doen als u geldproblemen heeft.

Heeft u vragen?

Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Meer informatie