nieuwsoverzicht 12/05/2021

Start verhuur Guido Gezellelaan

Woont u straks in het meest duurzame gebouw van ‘s-Hertogenbosch? Vandaag start de verhuur van de energiezuinige appartementen aan de Guido Gezellelaan in de Gestelse buurt. BrabantWonen bouwt hier 31 betaalbare appartementen. U kunt tot en met 18 mei via WoonService Regionaal reageren.

Nieuwbouw Guido Gezellelaan

De appartementen zijn bestemd voor alleenstaanden, stellen en kleine gezinnen. Er zijn drie typen die in grootte verschillen. Ze hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers en een serre-balkon. De appartementen zijn zeer goed geïsoleerd en daardoor energiezuinig. Hierdoor houden we uw woonlasten betaalbaar en het is goed voor het milieu.

Daktuin en zonnepanelen

Op het dak komt een prachtige daktuin die we samen met bewoners gaan inrichten. De tuin zorgt voor verkoeling in de zomer en extra warmte in de winter. Daarnaast liggen er op het dak ook 308 zonnepanelen die schone energie opwekken voor de verwarming van de appartementen.

Reageren

De appartementen staan op WoonService Regionaal. Om te kunnen reageren moet u inschreven staan bij WoonService. We wijzen de woningen toe op basis van inschrijftijd. Eén woning bieden we aan met loting. Als alles volgens planning verloopt leveren we de appartementen in het voorjaar van 2022 op.

Verhuurbrochure

In de verhuurbrochure op de projectenpagina leest u meer over de appartementen.

Meer informatie