nieuwsoverzicht 01/09/2020

Start verhuur appartementen Kapelsingel Oss

Deze week start de verhuur van de 36 energiezuinige appartementen aan de Kapelsingel in Oss. U kunt tot en met 13 september 2020 via de website van WoonService Regionaal reageren.

Het appartementengebouw komt op de hoek van de Kapelsingel en Singel 1940-1945 in de wijk Schadewijk. De 36 appartementen zijn energiezuinig. Zo houden wij uw woonlasten betaalbaar. En het is goed voor het milieu. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee u schone energie opwekt voor eigen gebruik. Verder hebben de appartementen een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een balkon en een eigen berging op de begane grond. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. De appartementen vallen allemaal onder de sociale huur.

Reageren op een appartement
Om te kunnen reageren op een appartement moet u ingeschreven staan bij WoonService Regionaal. De reactietermijn vindt plaats in twee fasen:

  • Van 31 augustus tot en met 6 september
  • Van 7 september tot en met 13 september

Toewijzing
27 appartementen wijzen we toe op basis van inschrijftijd. Daarnaast verloten we 6 appartementen. Iedereen kan meedoen aan loting en heeft gelijke kansen. 3 appartementen zijn gereserveerd.

Meer informatie over de appartementen en de uitgebreide verhuurbrochure vindt u op www.brabantwonen.nl/kapelsingel.

Meer informatie