nieuwsoverzicht 22/06/2020

Coronamaatregelen

BrabantWonen neemt ook maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij houden de 1,5 meter afstand in acht. Dit betekent dat er minder mensen op kantoor werken en wij alleen op afspraak geopend zijn. We zijn het beste bereikbaar via ons contactformulier, per e-mail en per telefoon. 

iedereen lekker wonen

Op afspraak geopend, alleen als het niet anders kan

We willen fysiek contact zoveel mogelijk vermijden, voor uw veiligheid en die van onszelf. Omdat er minder mensen op kantoor werken, lopen sommige zaken anders.

We proberen zoveel mogelijk zaken op afstand te regelen, via e-mail, de telefoon of bijvoorbeeld WhatsApp. Is dit echt niet mogelijk dan kunnen wij u uitnodigen voor een afspraak op kantoor of komen wij op huisbezoek.

Op onze kantoren gelden voor iedereen de RIVM richtlijnen. Iedereen moet de handen desinfecteren en 1,5 meter afstand houden.

Heeft u een afspraak maar bent u verkouden, hoest u of heeft u koorts dan mag u niet binnenkomen en moet u de afspraak verzetten.

Als wij bij u thuis komen, dan moet u zich houden aan onze richtlijnen voor huisbezoek.

Reparatieverzoeken

  • U kunt alle soorten reparatieverzoeken indienen.
  • De richtlijnen van het RIVM zijn nog steeds van kracht. Als u of een medebewoner behoort tot de risicogroep, óf verkouden is, óf koorts heeft en/of hoest, geef dit dan aan ons door. Wij plannen uw reparatieverzoek dan op een later moment. Op het moment dat één van onze medewerkers de reparatie komt verrichten, moet u zich houden aan onze richtlijnen voor contactloos repareren.

Onderhoud

  • Bij groot onderhoud of renovatiewerkzaamheden kan het gebeuren dat wij de werkzaamheden tijdelijk stilleggen. Bijvoorbeeld als medewerkers van het aannemersbedrijf klachten krijgen en niet kunnen werken.
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Als bewoners ziekteverschijnselen vertonen of liever geen mensen binnen laten, leggen we het werk aan hun woning stil.

Alle bewoners waar we momenteel  op dit moment groot onderhoud uitvoeren of gaan uitvoeren, worden persoonlijk op de hoogte gehouden van de aanpak en planning.

Heeft u vragen?
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Meer informatie