nieuwsoverzicht 20/04/2020

Zingen voor Mien en meneer De Been

We lezen met plezier jullie berichten en soms komt er eentje voorbij dat ons diep raakt. Mien aan de Ministershof mailde ons een foto van haar buitenspelende achterkleinkinderen en vertelde ons dat ze 15 april jarig is en zich heel eenzaam voelt.

iedereen lekker wonen

Wijkbeheerders Rob en Jes en huismeester Gerold bezochten Mien en verrasten haar met een verjaardagslied. Meneer De Been aan de Saturnusstraat kreeg ook verjaardagsvisite van ons team, hij werd op 17 april 89 jaar. Andere bewoners vierden mee vanaf de balkons en vroegen zelfs een verzoeknummertje aan: Leef van André Hazes. Hoe dat klonk? Kijk en luister hieronder!


Hoe viert u Koningsdag? ...Of eh, Woningsdag?

We vragen u steeds: hoe is het thuis? Nu Koningsdag eraan komt zijn we ook erg benieuwd hoe dit er bij u thuis uitziet dit jaar. Kijkt u de speciale NOS-uitzending op televisie, hult u zich in oranje? Haalt u oranjetompoucen in huis? Kortom: hoe maken jullie het samen gezellig? Laat het ons weten – en zien! Stuur ons van deze dag een foto met verhaaltje of een kort filmpje van uzelf, of uw huishouden. Mail uw bijdrage naar thuis@brabantwonen.nl. Graag met telefoonnummer, dan bellen we nog even!

Bekijk de edities van 'Hoe is het thuis?'