nieuwsoverzicht 10/09/2019

Nieuwe toekomst voor Maashorst in Megen

In het hartje van Megen ligt Maashorst, een voormalig verzorgingshuis. Sinds enkele jaren staat een deel van het gebouw leeg. Hier komt binnenkort verandering in.

Maashorst Megen (archieffoto 2009)

BrabantWonen is eigenaar van het gebouw en start met een grote verbouwing. We verbouwen de leegstaande zorgkamers tot dertien tweekamerappartementen en drie studio’s. Voor BrabantWonen is dit de eerste keer dat we een zorglocatie ombouwen naar een woonlocatie. Woensdag 4 september informeerden we bewoners en overige gebruikers van Maashorst over onze plannen. De reacties waren enthousiast en positief.

Jongeren voorrang

Voor de nieuwe appartementen geldt geen leeftijdsgrens. Bij de verhuur van de drie studio’s krijgen jongeren tot 23 jaar voorrang. Dit is een nadrukkelijke wens van de bewoners van Megen. Er zijn namelijk weinig mogelijkheden voor jongeren om in Megen op zichzelf te wonen.

Interesse?

We starten waarschijnlijk al in november van dit jaar met de verbouwing. Naar verwachtingen leveren we de appartementen en studio’s halverwege 2020 op. Heeft u interesse in een van deze woningen? Schrijf u dan in als woningzoekende bij www.woonserviceregionaal.nl

Meer informatie