nieuwsoverzicht 11/04/2019

Start verhuur De Tweeling

Woningzoekenden kunnen vanaf vandaag reageren op de 44 nieuwbouwappartementen in de wijk Horzak-Noord in Oss. De appartementen zijn geschikt voor één- en tweepersoons huishoudens of kleine gezinnen. Reageren kan tot 17 april via WoonService Oss. 

Horzak De Tweeling

Centrale plek

Horzak-Noord ligt dicht bij het centrum van Oss, uitvalswegen en sportvoorzieningen. De 44 appartementen worden verdeeld over twee identieke gebouwen. Daarom heten ze ‘De Tweeling’. Ze vormen straks een herkenbaar punt in de wijk.

Ruime en lichte appartementen

Alle appartementen hebben een woonkamer, één of twee slaapkamers, een keuken, badkamer en toilet. De meeste appartementen hebben over de gehele breedte een glaspui. Dit zorgt voor extra lichtinval. 

Betaalbare huurwoningen

De vraag naar betaalbare woningen in Oss is snel toegenomen. Daarom spraken gemeente Oss en BrabantWonen af om op meerdere plaatsen in Oss extra huurwoningen te bouwen. De Tweeling is hier een goed voorbeeld van. De appartementen worden naar verwachting halverwege 2019 opgeleverd.

Meer informatie

Bezoek onze projectpagina voor meer informatie over De Tweeling.

nieuwsoverzicht

Meer informatie